Naše odřezky k vašim službám

Nevytvářet zbytečný odpad je ústřední myšlenka, která stála za vznikem samotného rostoucího papíru. Cílem bylo, aby se po svém využití s klidem mohl vrátit zpět do země a nechat za sebou jen pestrobarevná kvítka, čerstvou zeleninu nebo voňavé bylinky. Je založen na principu cirkularity.

Při ručním řezání určitých formátů nám však v dílně zbydou odřezky, které už nelze dále v tiskárně potisknout. Byla by velká škoda, kdyby přišly vniveč.

Mají jednotný formát, jsou nepoškozené a tak akorát veliké, aby s nimi šlo ještě pracovat. A vy si je teď za symbolickou cenu můžete objednat na našem e-shopu a dále využít!

 

Jak třeba?

  • udržitelné DIY ozdoby – využijte zbytky rostoucího papíru na tvorbu girland, spletených řetězů a dalších ozdob. Po skončení akce pak nezůstane zbytečný odpad, rostoucí papír můžete snadno vložit do hlíny a pozorovat, co vyroste.
  • výtvarné projekty – fantazii se meze nekladou, pokreslete papír dle libosti, rozstříhejte či natrhejte. Nezapomeňte ho ale nakonec zasadit!
  • rostoucí jmenovky – pořádáte svatbu, oslavu či firemní event a potřebujete vytvořit jmenovky nebo zorganizovat zasedací pořádek? Odřezky můžete rozstříhat a popsat, jak potřebujete. Je na Vás, zda semínkové kartičky účastníkům necháte nebo si je zasadíte sami.

 

Specifikace:

Odřezky mají rozměr cca 33 cm x 6,5 cm a dodáváme je v balíčku 150 ks. V případě speciální poptávky se rádi domluvíme individuálně. Semínka uvnitř odřezků závisejí na konkrétní zakázce, ze které nám zbydou. Jedná se tedy o mix všech semínek, která máme v nabídce.

 

Pořiďte odřezky se semínky na našem e-shopu.

 

Děkujeme, že smýšlíte udržitelně!

`

Sdílet

facebook linked-in

Vytvořte si svou tiskovinu

Navrhněte si visuál na rostoucí papír nebo ho pro vás vytvoříme.

Vytvořte si svou tiskovinu